Malaysia Street Food 73 Part.1 Mie Goreng Vegetarian Lorong Yap Ah Loy YDXJ0397



Thanks For Watching:).

16 comments

  1. Mahrudi Rasinah

    Aduh matkiding ni, boleh ngak kurangkan nanyak nanyak terus, bosan

  2. please mat..jangan sesekali makan di kedai cina..sebab mmang tidak halal..dan mereka juga paham kenapa melayu tidak makan di kedai mereka..tolong belajar kesucian dalam islam kalau kamu seorang muslim mat..please alert dengan soal halal haram

  3. Kalau vegetarian kek Abang nih sekali makan daging tanpa sengaja langsung gimana efek nya?

  4. Sok

  5. Mat kamu Islam bukan

  6. Swiftgurlz3150 Ms.suluaty

    rebet banget org tua ne nak makan!!….ada bawang gak!ada daging babi ya gak!!pakai bawang!!kLau udh rebet mau mkn ,tentu sekali nggak usah mkn deh!!susah bangat jdi org….kebnykkn nya bacot deh!!bawel….

  7. Tangiang Ni Da Inang

    Mantap mat

  8. Ini kedai chinese food tentu panci dan alat2 masaknya jg piring/sendok/sumpit dll kena bekas babi, jg angciu yg mengandung arak jd ini non halal, mat hrs nya hati2 kalo pergi ke kedai yg nggak ada pengunjung Melayunya

  9. Angger bae belanja pasar mana sing ditakoni

  10. disebabkan vegetarian sanggup matkiding makan kedai cina yg belum tentu halal biarpun bahannya nampak halal kerana kita tak tahu mungkin kuali atau pinggan pernah diguna masak makanan tak halal. matkiding katanya islam tapi soal makan halal haram sangat diremehkan beza dgn org islam di malaysia. org islam bukan tak mahu makan kedai cina cuma was was sebab jika was was lebih baik dielak malah baik untuk tujuan mengelak fitnah…

  11. Mohd_efidzal Mesj

    Gegar vaganza

  12. salam

  13. Mantappp

  14. Mohammad Rizqi Desvananda

    Mantap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*